SPANJE ZA SANJE – DORMIENS EST SOMNIUM

Rahločutna umestitev gozdne vasice Theodosius raste iz spoštovanja do naravne dediščine. Sodoben dizajn lesenih hiš se s pročeljem zliva s skalami pod seboj. Noč prinese mirne sanje, jutra edinstveno prebujanje sredi narave.
Opremo so izdelali domači mojstri iz nanoškega lesa; nudi vrhunsko udobje in estetski užitek.
Nekatere hiške imajo zunanjo vročo kad in notranjo savno. Posebno doživetje je počitek v objemu dišavnic in borovih esenc na terasi ob robu vinograda.. Prepustite se božanju sončnih žarkov, prisluhnite glasbi brez not. Naj vaše misli odtavajo v daljavo. Počivajte in se razvajajte.

Čas je za sanjarjenje!

 

Romantično gnezdece

Cena nočitve vključuje: najem sobe, zajtrk, sproščanje v skupni finski savni in zunanjem jacuzziju, posteljno perilo, brisače, kopalni plašč, copate, sušilec za lase, WIFI dostop, klimatsko napravo, TV, hladilnik, aparat za kavo in grelnik vode, sef, končno čiščenje, parkirišče.

Cena nočitve od 176 eur/enoto.

 

Razkošno gnezdece s savno

Cena nočitve vključuje: najem sobe, zajtrk, uporaba zasebne savne, sproščanje v skupni finski savni in zunanjem jacuzziju, posteljno perilo, brisače, kopalni plašč, copate, sušilec za lase, klimatsko napravo, TV, hladilnik, aparat za kavo in grelnik vode, sef, copate, končno čiščenje, WIFI dostop, parkirišče.

Cena nočitve od 216 eur/enoto.

 

Če si želite pobeg od vsakdanjosti, je Teodozijeva vasica pravi naslov za vas.

So nastanitve, ki so urejene s srcem in zagotavljajo toplino in domačnost in so nastanitve, ki so hladne in v njih zgolj preživiš potreben čas. V Teodozijevi vasici sva se počutila domače. Hvala Andreji in ostali ekipi, ki je nisva videla, čutila pa sva sadove njihovega truda.

Metka T - Booking

Izjemno

The property was a peaceful Oasis surrounded by nature! Everything was brand new, well designed and thought out. The wine they have in the rooms is amazing and made by Andreja and Marco's family! The breakfast was very fresh, full of variety and abundant. Overall this place is a little hidden treasure, situated in the perfect location to discover Slovenian wine country, Bled Lake, the Salt caves etc. This was a vacation me and my 3 friends will never forget. Thank you for your warm hospitality Andreja!

Tessa - Booking

Z lahkoto si predstavljam pomladno/poletno/jesensko atmosfero v senci dišečih borovcev. TOP izbira ! 

Čudovita nova namestitev na odlični lokaciji. Unikaten koncept in arhitektura. Gostoljubni lastniki!

Suzana, Slovenija

 

Ljubka vasica, zelo gostoljubni gostitelji. Hvala za dragocen kratek oddih. Se sigurno vrnemo, da odkrijemo kaj vse Vipava ponuja.

Marjana, Slovenija

 

+386 (0) 31 308 473

THEODOSIUS 

Gozdna vasica

FOREST VILLAGE

 

Vrhpolje 165

5271 Vipava

Slovenija

Fotografije: Theodosius d.o.o. in TIC Ajdovščina

Fotografi: Saša Manojlovič, Marijan Močivnik, Jan Skočaj, Jan Čermelj, Jurij Lavrenčič

Splošni pogoji