SPANJE ZA SANJE – DORMIENS EST SOMNIUM

Rahločutna umestitev gozdne vasice Theodosius raste iz spoštovanja do naravne dediščine. Sodoben dizajn lesenih hiš se s pročeljem zliva s skalami pod seboj. Noč prinese mirne sanje, jutra edinstveno prebujanje sredi narave.
Opremo so izdelali domači mojstri iz nanoškega lesa; nudi vrhunsko udobje in estetski užitek.
Nekatere hiške imajo zunanjo vročo kad in notranjo savno. Posebno doživetje je počitek v objemu dišavnic in borovih esenc na terasi ob robu vinograda.. Prepustite se božanju sončnih žarkov, prisluhnite glasbi brez not. Naj vaše misli odtavajo v daljavo. Počivajte in se razvajajte.

Čas je za sanjarjenje!

HRANA IN VINO – CIBUS ET VINO

Prebujanje se meša z vonjem dobre kave iz gostilne Theodosius. Tam ali na terasi vaše hiše se z dobrim zajtrkom začne nov dan.
Užijte ga – carpe diem! Tako, kot vsak hoče.
Za kosilo in večerjo svoje brbončice dobrohotno prepustite kuharskim mojstrom iz gostilne Theodosius ali izbranim kuharskim šefom okoliških gostiln, ki ustvarjajo lokalne kulinarične posebnosti in vam postrežejo z izbranimi gurmanskimi doživetji ter vrhunskimi vipavskimi vini.

Moč sonca in zemlje je ogenj telesa!

 

Opis sobe
  • Unikatno smrekovo opremo iz nanoškega lesa,
  • WC, umivalnik, tuš,
  • klimatska naprava, talno ogrevanje, prezračevanje,
  • hladilnik, aparat za kavo, grelnik vode,
  • Brezžični dostop do omrežja (WI-FI), TV,
  • Brisače, milo,
  • Sušilec las,
  • Zatemnitev sobe,
  • Skupni prostor (uporaba za zasebne ali poslovne namene).

Če si želite pobeg od vsakdanjosti, je Teodozijeva vasica pravi naslov za vas.

So nastanitve, ki so urejene s srcem in zagotavljajo toplino in domačnost in so nastanitve, ki so hladne in v njih zgolj preživiš potreben čas. V Teodozijevi vasici sva se počutila domače. Hvala Andreji in ostali ekipi, ki je nisva videla, čutila pa sva sadove njihovega truda.

Metka T - Booking

Izjemno

The property was a peaceful Oasis surrounded by nature! Everything was brand new, well designed and thought out. The wine they have in the rooms is amazing and made by Andreja and Marco's family! The breakfast was very fresh, full of variety and abundant. Overall this place is a little hidden treasure, situated in the perfect location to discover Slovenian wine country, Bled Lake, the Salt caves etc. This was a vacation me and my 3 friends will never forget. Thank you for your warm hospitality Andreja!

Tessa - Booking

+386 (0) 31 308 473

THEODOSIUS 

FOREST VILLAGE

Vrhpolje 165

5271 Vipava

Slovenija

Fotografije: Theodosius d.o.o. in TIC Ajdovščina

Fotografi: Saša Manojlovič, Marijan Močivnik, Jan Skočaj, Jan Čermelj, Jurij Lavrenčič